Fodbold i sin reneste form

Glæde og fællesskab fyldte luften under det spændende Licensholdstævne, der blev afholdt i Tarm IF den 25. og 26. november. Med hele 27 tilmeldte hold, der spillede kampe over to dage, var der masser af fodboldglæde at finde. Lørdag var det U11-drengene og U12-pigerne, der gav den gas på banen, mens U12-drengene og U13-pigerne indtog scenen søndag. Solen stod højt over Tarm IF, men for de glade fodbolddrenge- og piger var det nødvendigt at løbe sig til varmen. Trods to kolde dage, så var der stadig stor tilslutning hos de mange forældre, der havde taget turen ud til Tarm IF for at heppe.

Alle kampe blev spillet på en reduceret 8-mandsbane, hvor spillerne fik muligheden for at vise deres talent og imponere med deres færdigheder. Men det vigtigste var ikke resultatet - det handlede om at have det sjovt og nyde at spille fodbold sammen. En særlig glæde opstod, når spillerne fik mulighed for at spille med og imod holdkammerater fra andre klubber, og på den måde skabe nye venskaber og udfordringer. Licensområderne stillede hvert med en eller flere licenstræner, som stod for ind- og udskiftning, så alle spillere fik masser af spilletid.

Den sidste kamp ud af de 86 blev spillet kl. 14:40, da klokken slog 15:00 blev der sagt "Tak for kamp" ligesom alle forværrende kampe. Med 56 kampe om lørdagen og 30 kampe om søndagen blev det i alt til 1.328 minutters fodbold kombineret rundt på alle banerne over weekenden. Arrangementet var en stor succes, og det var tydeligt at se, hvor meget glæde og energi der blev delt blandt de glade børn.

Stor tak til alle, der var med til at gøre stævnet til en god oplevelse!

Se flere billeder på FCM Klubsamarbejdets Facebookside og Instagram:

Link til Facebook: FCM Klubsamarbejdets Facebookside 

Link til instagram: FCM Klubsamarbejdets Instagram