LICENSSTÆVNE D. 2.- OG 3. MARTS: MASSER AF U10 OG U11 FODBOLD PÅ MORS.

Hver fredag mødes i hundredvis af piger og drenge og dyrker fodboldevnerne når FCM Klubsamarbejdet byder ind til licenstræning.

Træningen foregår rundt om i de 6 områder, som FCM Klubsamarbejdet er delt op i, og 3 gange om året mødes de mange spillere til licensstævne, hvor licensområderne dyster mod hinanden.

I weekenden 2.-3. marts lagde MorsØ FC fodboldbaner og faciliteter til licensstævnet for drenge i U10- og U11 årgangene og piger i U11- og U12 årgangene

”Det var nogle trætte og glade spillere, der vendte hjem fra MorsØ FC”, fortæller Jesper Sigen fra FCM Klubsamarbejdet”.

I alt omkring 175 fodboldpiger og -drenge deltog over de to dage og spillede en masse fodbold i denne sæsons sidste licensstævne.

”Allerede i maj starter fodboldskolerne sæson 24/25 igen”, fortsætter Jesper Sigen, ”og i weekenden d. 15. juni for årgang 2014 og d. 16. juni for årgang 2015 afvikles det store fodboldskolestævne for drenge, hvorefter der sættes navn på spillerne til ATK-træningen og Licenstræningen efter sommerferien”.

Hold derfor øje med www.fcmklubsamarbejdet.dk, hvor menupunktet ”Spillere” kommer til at indeholde info om det kommende fodboldskoleforløb.

Skal dit hold have en fantastisk fodbolddag sammen, så er tilmeldingen til FCM Ulvecup åben:TILMELD DIG HER

 

Se flere billeder på vores Facebook og Instagram

Link til Facebook: https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet

Link til Instagram: https://www.instagram.com/klubsam/