KLUBUDFLUGT: TO SAMARBEJDSKLUBBER HAVDE EN FORRYGENDE AFTEN PÅ MCH ARENA

Tabellen pegede på topkamp i 3F Superligaen, stemningen var elektrisk – og kampen måtte udsættes i 10 minutter så de mange tilskuere kunne vej til tribunerne.

Jo, Tangsø SF og Nordvestmors BK havde set helt rigtigt da i alt omkring 170 spillere, trænere og ledere fra de to klubber for længe siden havde aftalt besøg på MCH Arena fredag d. 1. marts til topbraget mellem FC Midtjylland og FC København.

Victoria Bojsen og Thomas Hammelev Larsen fra FCM Klubsamarbejdet bød velkommen da klubberne ankom forventningsfyldte til MCH Arena – og undervejs fik de selskab af Henrik Dalsgaard, Emilio Martinez og Lupus til det store holdfoto.

”Det var en herlig aften for deltagerne fra de to klubber. Stadionrekord, fantastisk stemning, sejr over FC København – hvad mere kan man ønske sig til en klubudflugt” fortæller Thomas Hammelev Larsen, leder af FCM Klubsamarbejdet..

En af de mange tilbud, som FCM Klubsamarbejdet har på hylderne, er netop en klubudflugt til en superligakamp på MCH Arena.

”Vi vil meget gerne understøtte sociale arrangementer i vores medlemsklubber”, fortsætter Thomas Hammelev Larsen, ”og klubudflugter er i den grad en attraktiv mulighed, som jeg kun kan opfordre til at benytte”.

Find mere info om klubudflugter på www.fcmklubsamarbejdet.dk under menupunktet ”Klubber”, og kontakt Victoria Bojsen i FCM Klubsamarbejdet når din klub skal have en VIP-oplevelse.