Kan Erik flosse?

Alt var klar og tilrettelagt i Mejdal-Halgård Fodbold, da 4 friske FCM-spillere kom på besøg.

Torsdag d. 3/10 havde Mejdal-Halgård Fodbold besøg af Erik Sviatchenko, Victor Torp, Angelo Nehme og Christopher ”Bobber” Elgaard Møller. Vores unge spillere havde set frem til, at få fornemt besøg og var helt klar de fire helte kom.

Normalt, når vi som trænere står foran spillerne og skal fortælle træningen er der altid lidt uro og snak. I dag var der helt stille, da dagens træner kunne sige ”Hej, jeg hedder Erik Sviatchenko og vi skal træne jer i dag.” Vi skulle naturligvis også lige diskutere hvilke klubber vi holdt med, og kunne konstatere at der var en udpræget overvægt af FCM–tilhængere. Dog også et par enkelte Brøndbytilhængere, men vi satser på at det bliver bedre med alderen.

Spillerne blev delt op i tre truppe, hvor Erik havde én, Victor en anden og Angelo og Christopher den tredje. Truppene var delt på alder, men trænede på tværs af deres normale hold. Øvelserne var små tekniske øvelser og forskellige afslutningsøvelser.

Efter, at vi var færdige samledes vi til fællesfoto og fællesråb til Victor Torp, afsluttende med autografer og selfietid. Der var ligeledes en række hjemmekampe som blev spillet samtidigt, så pludselig var der flere end normalt. Men ulvene gav sig god tid til, at tage sig af alle og sikre at alle fik deres autograf og billede med spilleren.

Vi takker FC Midtjylland, Erik, Victor, Angelo og Christopher for besøget. Det var en fantastisk aften.
Og som svar på spørgsmålet. Ja, Erik kan flosse. Dog på sin helt egen måde.