Kære alle i Ulveland

Tiden vi lever i lige nu, er speciel. Sådan er det jo altid i december, men en december måned med en pandemi som Covid-19 det har ingen af os prøvet før. Det kommer da helt sikkert også til at kræve noget specielt af den enkelte familie at komme godt igennem denne jul, som ikke kan blive, som vi alle ønsker, den skal være – nemlig som den plejer at være. MEN selvfølgelig skal vi alle sammen nok også klare det 😊

Det er dog ikke kun december, som afviger fra det vi kender, det har stort set hele 2020 gjort. Men selv om det har været et år totalt op ad bakke med træningsrestriktioner, en forårssæson helt uden breddekampe, en efterårssæson med restriktioner for kampafvikling, aflyste sociale arrangementer, kurser, stævner m.m. – ja, så skal vi huske på, at vi er her alle endnu. Det gælder både alle breddeklubberne og her i vores fælles forening FCM Klubsamarbejdet.

Fra vores side vil vi benytte lejligheden til at rose alle samarbejdsklubber, licenspiger- og drenge, trænere og trænerassistenter for den flotte måde at håndtere vores træningstilbud på igennem dette efterår. Der har været og er stadig meget at forholde sig til i en 7-siders Covid-19-manual til hver enkelt træningstilbud indeholdende regler for parkering, gå-rute til træningsarealet, håndsprit, opdeling af baner, regler for brug af overtræksveste etc.

Vi har hele vejen igennem været MEGET omhyggelige med Covid-19-foranstaltningerne. Det har vi simpelthen været nødt til, når vi samler børn fra mange forskellige kommuner med forskelligt smittetryk. Hele vejen igennem har vi været i god dialog med sundhedsmyndighederne, I klubledere i samarbejdsklubberne, børnenes forældre og vores trænerstab.

Og omhyggeligheden har hidtil båret frugt, for det er yderst begrænset, hvad vi har måttet lukke af træning og da Thisted Kommune blev lukket i en periode, så mødte vi igen stor velvilje, så børnene alligevel kunne træne – de, der er bosiddende i Thisted Kommune med vore trænere fra Thisted Kommune, mens andre i træningstilbuddene i området, som ikke er bosiddende i Thisted Kommune, fik lov at træne med på andre træningstilbud – FCM Pigelicensspillere, der trænede med hos drengene – ja velvilje til gavn for børnene hele vejen rundt. TAK for det!!!

Lad os fortsætte med at stå sammen i vores område, så vi kan blive ved med at gøre en forskel for børnene og fodbolden i lokalmiljøerne. Vi er sikre på, at vi i løbet af 2021 kommer til at se meget mere til hinanden end hvad har været muligt i 2020. Det vil vi glæde os MEGET til 😊

Hav en god jul samt et godt, sikkert og trygt nytår med Jeres nærmeste

FCM Klubsamarbejdet