FCM Klubsamarbejdet har i år 25 års jubilæum. Derfor skal FCM Klubsamarbejdets hidtil største arrangement afholdes, hvor MCH Arena fyldes op med en masse gæster.

Alle der måtte have lyst er velkomne til at deltage, men kun udvalgte hold får muligheden for at spille på MCH Arena.

Udvalgte fodboldspillere fra samarbejdsklubberne får muligheden for at sætte sine fodboldstøvler på det græs, som kun meget få får muligheden for: nemlig græsset på MCH Arena.

512 hold fra regionen får denne unikke chance for at spille 4-mandskampe på banen, hvor forældre, søskende, bedsteforældre og hvem der ellers måtte have lyst kan komme og heppe fra tribunerne.

Dagen er opdelt i to sektioner, hvor det først er U7-U9 der spiller og dernæst U10-U12. Der vil være en fællesindmarch samt fællessang, hvor hymnen til Midtjylland synges.

Dette er ikke et stævne, men en mulighed for at få lov at spille fodbold på banen, hvor det normalt kun er idolerne fra FC Midtjylland, der spiller. Selvom man ikke får tilbuddet om at spille kamp, er der stadig gode grunde til at komme.

Der bliver lavet den fedeste familie-fanzone rundt om stadion. Her vil der være hoppeloppeland for de mindste, oppustelig fodboldbane, fodbolddart, præcisionsmål, speedshooting, techball, sjove konkurrencer og meget mere.

Der er mulighed for at udfolde ens kreative evner, i form af at tegne og male banner til at heppe på de fodboldglade børn, der skal spille deres livs kampe på MCH Arena.

Jubilæumsarrangementet finder sted lørdag den 10. juni 2023 på MCH Arena.

Læs mere om dagen HER