Sammen med vores hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, støtter vi i år projektet Ren Natur. Ren Natur arrangerer affaldsindsamlinger i bl.a. vores region – herunder omkring MCH Arena og vores samarbejdsklubber. De samarbejdsklubber, der deltager, modtager et beløb til deres klubkasse.

Vi kan kun bakke op om dette initiativ, der er med til at passe på vores nærmiljø.

Alle kan være med

Fra den 1. marts 2023 kan alle vores samarbejdsklubber tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute. Det giver klubberne en formiddag eller eftermiddag med godt samvær og frisk luft i en god sags tjeneste. Man kan deltage i perioden fra april til oktober, så der er god tid til at planlægge en dag, hvor en flok fra klubberne kan være med.

Et bidrag til klubkassen

Hvis man som samarbejdsklub deltager og gennemfører en affaldsindsamlingsrute på maks 5 km, kvitteres der med 2.500 kr. til klubkassen. Pengene kan måske udgøre et bidrag til nye bolde, nye klubtrøjer eller noget tredje.

Nemt at deltage

Ren Natur har gjort det nemt at deltage i affaldsindsamlingerne omkring MCH Arena eller egne klubber. Ruterne er planlagt på forhånd, man kan tilmelde sig online, og Ren Natur stiller alt udstyr til rådighed.

Lyder det interessant? Så kan man som klub tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute via linket nedenfor.

Tilmelding til Ren Natur 2023