Gammel bekendt vender tilbage til familien

FCM Klubsamarbejdet får sin 7. nye samarbejdsklub i 2019…

Igennem foråret blev klubberne Skive IK, Vemb FS, Hem Hindborg Dølby IF, Sundsøre FK, Strellev Lyne GU og Fredericia FF alle en del af FCM Klubsamarbejdet og henover sommeren så har endnu en klub ønsket at blive FCM samarbejdsklub og derfor kan vi nu med glæde fortælle, at Højslev St. IF er tilbage i FCM Klubsamarbejdet efter nogle år uden for samarbejdet.

Højslev St. IF er beliggende lige udenfor Skive og kommer således i første omgang til at høre til område 2, men vil i løbet af efteråret komme til at henhøre under det nye område 6 i FCM Klubsamarbejdet

- Vi var rigtig glade for at have Højslev St. IF som FCM samarbejdsklub sidst de var med, men bl.a. grundet store afstande til de fleste aktiviteter, valgte klubben på et tidspunkt at trække sig ud igen. Da vi i foråret genoptog dialogen med Højslev St. IF valgte klubben i første omgang at blive Partnerklub med FC Midtjylland, så man kunne komme til at få nogen af sine dygtigste U10-U12 drengespillere med på DBU TopCenter SKIVE. Senere hen gik vi i dialog omkring de mange muligheder i FCM Klubsamarbejdet og den kommende nye områdeinddeling, som betyder, at der i netop deres geografi bliver kortere til aktiviteterne, og så var man i Højslev St. IF rimelig hurtigt afklaret omkring en tilbagevenden til FCM Klubsamarbejdet, hvilket glæder os meget, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Også i den tilbagevendte samarbejdsklub glæder man sig over det genoptagne samarbejde. Det fortæller ungdomsudvalgsmedlem Michael Led Nilsson:

- Vi har valgt at genindmelde os i FCM Klubsamarbejdet for at give vores unge spillere flere muligheder og for at vi som klub kan få en masse sparring og gode ideer, som vi kan benytte os af i hverdagen på træningsbanerne. Derudover er der ingen tvivl om, at det at der kommer et område 6 omkring Skive-området, gør det nemmere for vores unge spillere at kunne komme ud og få ekstra træning med endnu mere kompetente trænere og modstandere. At vi samtidig får mulighed for at kunne tilbyde vores trænere en masse gode kurser, træningsprogrammer osv. Gør egentlig bare, at vi glæder os endnu mere til at komme i gang med samarbejdet.

FCM Klubsamarbejdet involverer hermed 141 samarbejdsklubber i hele Midt- og Vestjylland. Dermed er netværket nu endnu tættere og endnu stærkere, og det er således endnu engang en understregning af, at FC Midtjylland er HELE regionens hold til glæde for FC Midtjylland, klubberne i FCM Klubsamarbejdet samt vigtigst af alt til glæde for alle børn og unge i Ulveland.