I begyndelsen af februar introducerede vi i FCM Klubsamarbejdet en Fordelsklub, hvor samarbejdsklubbernes medlemmer, frivillige og lokale støtter kan hente rabatkoder til udvalgte kampe på MCH Arena. Derigennem kan de dels selv komme billigere til fodbold og samtidig så tjener klubberne 25 kr. til klubkassen pr. billet.

Allerede nu kan vi konstatere, at det kan ende med at blive et ganske godt sponsorat til den enkelte klub og så snart vi kender kampprogrammet for slutspillet, skriver vi ud til klubberne om hvilke udvalgte kampe, som bliver omfattet af Fordelsklubben i den resterende del af denne sæson.

Nu udvides Fordelsklubben

Ovenpå billetsuccesen præsenterer vi så nu en udvidelse af Fordelsklubben og vi er ret sikre på, at det er et tiltag, som specielt vil blive populært hos samarbejdsklubbernes kvindelige medlemmer, mødrene til ungdomsspillerne eller andre kvindelige støtter af de respektive samarbejdsklubber – men faktisk så er den nye fordel også for alle drengene og mændene…

Fra i dag kan man således logge sig ind i Fordelsklubben og rekvirere en rabatkode til køb af luksus-hudplejeprodukter i webshoppen hos Ecooking. Rabatkoderne giver 25% rabat på alle produkter til den handlende og derudover går der 10% af ordren til den klub, som den enkelte har valgt at støtte (koderne kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter).

Så altså billigere køb for samarbejdsklubbernes medlemmer, frivillige og lokale støtter og lettjente penge til klubkasserne i Ulveland. Det er vist det man på nydansk kalder WIN – WIN. Ja faktisk kan vi sige det sådan, at det er en helt unik fordel, som kun gives via FCM Klubsamarbejdet.

Sådan kommer du ind i fordelsklubben

Hvis du allerede er registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside enten som træner/leder, i Forældreuniverset eller i Fordelsklubben – følg denne guide:

 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk
 2. Login øverst i højre hjørne
 3. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen (den første gang du logger ind skal du under ”Mine oplysninger” vælge en støtteklub)
 4. Klik ind på ”Ecooking”
 5. Hent og kopier en rabatkode
 6. Gå på https://ecooking.dk/ – gør dit køb – brug din rabatkode – spar penge og støt din klub

Er du endnu ikke oprettet som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside – følg denne guide:

 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk/fordelsklub
 2. Udfyld formularen og tryk på ”opret bruger”
 3. Login
 4. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen
 5. Klik ind på ”Ecooking”
 6. Hent og kopier en rabatkode
 7. Gå på https://ecooking.dk/ – gør dit køb – brug din rabatkode – spar penge og støt din klub

Vil du vide mere om baggrunden for Fordelsklubben, så gør dig selv den tjeneste at se nedenstående video.