I begyndelsen af februar introducerede vi i FCM Klubsamarbejdet en Fordelsklub, hvor samarbejdsklubbernes medlemmer, frivillige og lokale støtter kan hente rabatkoder til udvalgte kampe på MCH Arena. Derigennem kan de dels selv komme billigere til fodbold og samtidig så tjener klubberne 25 kr. til klubkassen pr. billet.

I marts måned kom så udvidelsen af Fordelsklubben med et unikt rabattilbud fra Ecooking. Nu udvider vi allerede igen, da WOW Park gerne vil give tilbud til samarbejdsklubbernes medlemmer, om at komme billigere i parkerne – uanset om det er i Billund eller Skjern – og samtidig sende penge retur til den lokale klub, man støtter.

WOW Park aftalen
Ovenpå succeserne med billetter til MCH Arena og Ecooking præsenterer vi nu igen en udvidelse af Fordelsklubben og vi er ret sikre på, at det er et tiltag, som vil blive populært hos alle familierne, som kan komme på tur i skoven.

Fra i dag kan man således logge sig ind i Fordelsklubben og rekvirere en rabatkode, som kan bruges til at købe billetter på WOW Parks hjemmeside. Rabatkoderne giver en besparelse 60 kr. på en dagsbillet og samtidig sender WOW Park 20 kr. i klubkassen hos den fodboldklub, som du har valgt at støtte via FCM Klubsamarbejdets Fordelsklub… og du kan bruge rabatkoden uanset om, det er til en familietur, om det er til en afdelingstur med fodboldklubben eller andet.

Så altså billigere køb for samarbejdsklubbernes medlemmer, frivillige og lokale støtter og lettjente penge til klubkasserne i Ulveland. Det er vist det man på nydansk kalder WIN – WIN. Ja faktisk kan vi sige det sådan, at det er en helt unik fordel, som kun gives via FCM Klubsamarbejdet.

Sådan kommer du ind i FordelsklubbenHvis du allerede er registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside enten som træner/leder, i Forældreuniverset eller i Fordelsklubben – følg denne guide:
 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk
 2. Login øverst i højre hjørne
 3. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen (den første gang du logger ind skal du under ”Mine oplysninger” vælge en støtteklub)
 4. Klik ind på ”WOW Park”
 5. Hent og kopier en rabatkode
 6. Gå på wowpark.dk – gør dit køb – brug din rabatkode – spar penge og støt fin klub
Er du endnu ikke oprettet som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside – følg denne guide:
 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk/fordelsklub
 2. Udfyld formularen og tryk på ”opret bruger”
 3. Login
 4. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen
 5. Klik ind på ”WOW Park”
 6. Hent og kopier en rabatkode
 7. Gå på wowpark.dk – gør dit køb – brug din rabatkode – spar penge og støt din klub

Vil du vide mere om baggrunden for Fordelsklubben, så gør dig selv den tjeneste at se nedenstående video.