I efteråret 2021 eksperimenterede FC Midtjylland med forskellige billettilbud til medlemmer og frivillige i samarbejdsklubberne, og hver gang kvitterede samarbejdsklubberne med et flot samlet fremmøde.

Fælles for alle billettilbud var, at det var billigere at komme til fodbold på MCH Arena, og den viden kombineret med klubbernes opbakning har gjort, at FC Midtjylland nu tager skridtet videre og laver flere billettilbud, hvor der samtidig tilgår penge til samarbejdsklubbernes klubkasser. Efter en lang tid med Corona ved vi, at det flere steder er tiltrængt.

FCM Klubsamarbejdet har nemlig nu oprettet en Fordelsklub, som alle medlemmer, frivillige og lokale klubstøtter kan gå gratis medlemskab af. Når først man er registreret i Fordelsklubben, hvilket man kan blive på https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/fordelsklub/, kan man således logge ind på sitet og generere en rabatkode til udvalgte kampe. Her vil man kun skulle betale kr. 75,- for en billet til MCH Arena og heraf går de kr. 25,- så tilbage til den samarbejdsklub, som man har indtastet, at man har et tilhørsforhold til.

NB. Billetsalget til første kamp i foråret åbner på mandag den 7. februar kl. 10.00.

Sådan kommer du ind i fordelsklubben
Hvis man allerede er registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside enten som træner/leder eller i Forældreuniverset – følg denne guide:

  1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk
  2. Login øverst i højre hjørne
  3. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen (den første gang du logger ind skal du under ”Mine oplysninger” vælge en støtteklub).

Er du endnu ikke registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside – følg denne guide:

  1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk
  2. Tryk på menupunktet ”Fordelsklub”
  3. Udfyld formularen
  4. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen

Vil du vide mere om baggrunden for Fordelsklubben eller om hvor let det er at bruge, så gør dig selv den tjeneste at se nedenstående videoer: