FCM Ulvetræning: gratis trænerkursus

I løbet af efteråret 2020 er der mulighed for at komme på et gratis inspirationskursus for trænere i klubber, der abonnerer på FCM Ulvetræning.

Om kurserne
Da, det daværende FCM Børnetræning, i foråret skiftede navn til FCM Ulvetræning, medførte det også nogle opgraderinger. Det omhandler bl.a. flere årgange (U5-U19), øvelser til målmænd og skadesforebyggende træning samt flere forskellige oplevelser i klubberne eller på MCH Arena. Det medførte også, at der bliver lavet trænerkurser i alle områder af FCM Klubsamarbejdet, som omhandler brugen af træningsprogrammerne og inspiration hertil. Disse trænerkurser er vi nu klar til at præsentere i efteråret 2020, hvor tidsplanen er som følger:

18.00-19.00 Oplæg om FCM Ulvetræning

19.00-20.00 Praksissekvens på banen

20.00-21.00 Workshop til idéer og forbedringer

Ansvarlig for kurserne er Thomas Bøg Petersen, der er leder af FCM Ulvetræning, og som har UEFA A-licens. Han har dog selskab på nogle af kurserne af Jesper Sigen, der har UEFA A-licens og er Børneudviklingstræner i FC Midtjylland, samt Licenstræningsansvarlig i FCM Klubsamarbejdet.

Kurserne er gratis, og der vil være kaffe på kanden hos værtsklubberne.

Tilmelding

Det er gratis at deltage på disse kurser, men det er KUN for trænere i klubber, der abonnerer på FCM Ulvetræning. Tilmelding foregår via link herunder, og man er velkommen til at tilmelde sig et kursus i et andet område end ens eget:

Område 1: Torsdag den 10. september kl. 18-21

Tilmelding:

Område 2: Mandag den 21. september kl. 18-21

Tilmelding:

Område 3: Mandag den 24. august kl. 18-21

Tilmelding:

Område 4: Mandag den 7. september kl. 18-21

Tilmelding:

Område 5: Torsdag den 8. oktober kl. 18-21

Tilmelding: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/begivenhed/gratis-inspirationskursus-til-fcm-ulvetraening-i-omraade-5/

Område 6: Torsdag den 10. september kl. 18-21

Tilmelding:

Område 7: Tirsdag den 6. oktober kl. 18-21

Tilmelding:

Ny abonnent

Hvis din klub endnu ikke abonnerer på FCM Ulvetræning - kontakt da leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen, på tje@fcm.dk eller koordinator i FCM Klubsamarbejdet, Lasse Dahl-Hansen, LDH@fcm.dk for pris.