Pokalskabet i FC Midtjylland blev i Pinse-weekenden suppleret med endnu mere sølvtøj, da FC Midtjyllands U15 hold vendte hjem fra den 38. udgave af U15-Pfingscup, som fandt sted i Hollage syd for Bremen.

Turneringen havde deltagelse af fine klubnavne som bl.a. Werder Bremen, Union Berlin, Mönchengladbach, Hammarby, Hamburger SV, Mechelen og Utrecht, så der var nok at kigge til for de unge ulve.

”Med uafgjort i indledende gruppespil mod Werder Bremen (0-0) og sejre over et regionalt hold (2-0) samt  1-0 mod 1860 München, var vi klar til mellemrunden”, fortæller Jan Knudsen, cheftræner for FCM U15.

”Dernæst ventede et mellemspil, hvor vi tabte 0-1 til Hammarby IF, spillede 0-0 mod KV Mechelen, og 1-0 mod Hannover 96”, fortsætter Jan Knudsen, og disse resultater betød adgang til semifinalen.

Her ventede Borussia Mönchengladbach, og efter 0-0 i den ordinære kamp vandt FCM i straffespark-konkurrencen. Dermed var der dømt finale.

Finalemodstanderen var 1860 München, som FCM-drengene også mødte i den indledende gruppe i en målløs kamp.

Finalen mod sydtyskerne blev ikke målløs, og med en 2-1 sejr kunne FCM indtage 1. pladsen og løfte pokalen.

”Nu venter de sidste kampe i den hjemlige turnering, hvor vi håber at turneringssejren i Tyskland giver drengene et skud selvtillid til at runde sæsonen af på en god måde”, slutter Jan Knudsen.

Se komplet deltageroversigt her: SE HOLDENE HER