Da den fantastiske holdleder på FCM U13 stopper, skal han erstattes af to nye, fordi de så kan spare med hinanden og have en weekend fri i ny og næ.

Jobbet består i at hente tøj, dunke, bolde m.m. - kort sagt alt, hvad der skal bruges til kampe, samt sørge for at det er klar, når spillerne kommer. Under kampene sørger du for spillerne, f.eks ved skade løber du ind til dem, du sørger for de får noget væske eller du sørger for, de får en jakke på. Efter kampene skal alt tøjet pakkes sammen og til vask i Herning - du er sidste mand, som forlader lokalet, så vi er sikre på, intet er glemt.

Du skal hele tiden hjælpe trænerne, så de kan fokusere mest muligt på kampen, og sidst men ikke mindst, så skal du være en, som drengene kan gå til med alt. Du er med til at sørge for, at de har det godt.

Du skal have kørekort og bil, og kunne køre til kampene.

Du skal kunne fremvise ren børneattest.

Jobbet er ulønnet, men du får tøjpakke og sko, billet/billetter til FCM hjemmekampe, en oplevelse uden lige med drengene og de andre trænere/ledere, der er i FCM, du vil få udlandsture, f.eks til Finland, Italien eller Spanien.

Hvis du kunne tænke dig at være med til at hjælpe drengene med deres drøm på om at blive professionel fodboldspiller, så skal du kontakte materialeansvarlig, Klaus Berg Dalsgaard, Kda@fcm.dk.