17 motiverede og spændte deltagere har tilmeldt sig trænerkurset, FCM Trænerakademi. Et trænerkursus, der er meget anerkendt og som er tilrettelagt efter lige præcis de personer, der deltager på kurset. Det foregår i Ikast, og kursisterne skal både igennem teori, praktik og spændende oplæg fra centrale personer i FC Midtjyllands omgangskreds.

Her kan du høre, hvad tidligere kursister, siger om kurset

Den første kursusgang var i første omgang planlagt til slutningen af januar, men som det er ved at være normalen, blev det udskudt grundet Covid-19.

- ”Vi havde sat hele forløbet op og var klar til start, men vi har hele tiden haft et øje mod myndighedernes retningslinjer, da vi selvfølgelig overholder alle gældende regler. Derfor er vi også klar fra på søndag, som bliver udendørs i små grupper, mens vi også skal på fodboldbanen”, udtaler Jesper Sigen, der er kursuskoordinator for FCM Trænerakademi.

De 17 kursister kommer fra flere forskellige samarbejdsklubber; Spøttrup Motion og Sport, Sunds IF, Brædstrup IF, Herning KFUM, Snejbjerg SG&I, Spjald IF, Billund IF og Herning Fremad. Derudover er det også kursister i forskellige aldre.

- ”Det er rigtig dejligt, at kursisterne kommer fra en bred geografi, men også at de er i forskellige aldre. Det tyder jo på, at sulten for at blive bedre, eksisterer i høj grad, mens de også kan lære forskellige ting af hinanden. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dem”, afslutter Jesper Sigen.