For godt et år siden tilmeldte de 140 fodboldklubber i FCM Klubsamarbejdet nogle af sine dygtige drengespillere i årgang 2007 og 2008 til den FCM Fodboldskole, som skulle løbe af stablen i foråret 2018. Efter dette forløb tilmeldte de fleste af disse knægte sig FCM-licenstræningen i det af FCM Klubsamarbejdets 5 geografiske områder, som de tilhører, og sidenhen har de så hver anden uge deltaget i en ekstra træning med høj kvalitet.

I efteråret 2018 var det også pigernes tur i årgang 2004, 2005, 2006 og 2007, som dermed var inviteret til FCM Pigefodboldskole, hvorefter de fik tilbud om at deltage i FCM Pigelicenstræning, som sidenhen har foregået hver fredag med høj engagement og parathed i et center NORD og et center SYD.

Nu et år senere er det så ved at være tid for alle de dygtige fodbolddrenge- og piger, som har været en del af FCM licenstræningen, til at afslutte fodboldåret, og hvad kunne ønskes mere end at få lov til at afslutte fodboldåret med en fælles og social fodboldoplevelse på tværs af de geografiske områder? Fra torsdag den 4. juli – søndag den 7. juli venter der således alle 18 hold fordelt på 5 områder en rigtig god oplevelse, når holdene drager til BIF-CUP i Brande.

- Fire festlige fodbolddage venter i Brande og FCM-licensholdene for drenge og piger er klar. I alle områder har der været trænet flittigt året igennem, frem mod netop denne afslutning og hvilken afslutning det bliver. Der skal vises finter, driblinger, afslutninger, redninger og nærkampe samt meget meget mere, men endnu vigtigere, så skal der dyrkes relationer på egne hold og i egne områder, men også på tværs af hele Ulveland samt med alle de andre deltagende hold, fortæller FCM-licensansvarlig Jesper Sigen og fortsætter.

- Alt dette kan ikke lykkes uden alle de mange forældre og især trænere/ledere, som vælger at bruge fire dage i Brande for at give spillerne en oplevelse, de ikke glemmer lige foreløbigt – kæmpestor tak til mine trænerkollegaer for dette. Vi har i FCM Klubsamarbejdet længe arbejdet for at sikre de ydre rammer for dette stævne, så nu glæder vi os til at spillere og trænere kan vise den bedst mulige udgave af dem selv og få rundet en fantastisk FCM-licenssæson af.

Det gælder om at få en god oplevelse
Fællesskabet i regionen bliver derfor dyrket i høj grad, da piger og drenge på tværs af alder og områder får denne oplevelse sammen i et forhåbentligt herligt vejr i Brande. Alle hold tager afsted for at slutte godt af, at hygge sig og have en god turnering. Der er altså ikke på forhånd de store forventninger til resultaterne. At alle holdene så vil gå på banen for at vinde, vil der dog ikke herske nogen tvivl om.

Vi glæder os til at samle de unge fodboldspillere, deres forældre og søskende til en regional fodboldfest, som afslutningen på en aldeles fremragende sæson med FCM licenstræning og FCM Pigelicenstræning i alle områder af FCM Klubsamarbejdet.

Det er muligt løbende at følge holdene på FCM Klubsamarbejdets Facebookside - KLIK HER.

Man kan også følge stævnet på BIF-CUPs Facebookside.

Følg resultaterne fra stævnet på: https://www.procup.se/cup/32251.htm