Hele Regionen var på banen i pausen

FCM tog 3 sikre point i superligaen, da Vejle Boldklub lagde vejen forbi MCH Arena søndag d. 17. marts, og også i FCM Klubsamarbejdet var ærmerne smøget op til en hektisk dag, der kulminerede med superligakampen hen under aften.

”MCH Arena var besat med lige under 11.000 tilskuere”, fortæller Thomas Hammelev Larsen fra FCM Klubsamarbejdet, ”hvoraf omkring 1.600 tilskuere var resultatet af nogle af de mange muligheder, som deltagelse i FCM Klubsamarbejdet indeholder”.

Den travle dag startede allerede midt på dagen, hvor KLG Fodbold lagde faciliteter til day-camps for henholdsvis markspillere og keeper.

”Fribillet til superligakampen var en del af camp-pakken, så efter ca. 2½ timers intensiv træning, satte de unge fodboldspillere kursen mod MCH Arena” forsætter Thomas Hammelev Larsen.

 

Samarbejdsklubben Frem Thyregod havde valgt at benytte muligheden for klubudflugt, samtidig med at IF Nordthy og Thisted FC som anerkendelse for deltagelse i udvikling af akademispilleren Jens Emil Klim Munk havde en delegation på tribunerne, og da superligaspillerne fra Vejle Boldklub og FC Midtjylland indtog kampbanen, blev de ledsaget af indløbsbørn fra Ørnhøj-Abildaa Boldklub og Videbæk IF.

”Begge disse samarbejdsklubber havde benyttet tilbuddet om at løbe med spillerne ind på banen”, fortæller Thomas Hammelev Larsen. ”Det er super-populært blandt samarbejdsklubberne, så der er lang venteliste på at få muligheden for indløb”.

Også tjansen som bolddreng er eftertragtet, så når bolden i superligakampen røg ud af banen, sørgede bolddrenge fra Koldby-Hørdum IF for at kampen hurtigt kunne komme i gang igen.

 

En hektisk og spændende dag blev toppet i pausen af superligakampen med fælles præsentationsrunde af FCM Klubsamarbejdes træningsspillere, hvor op mod 500 pige- og drenge fodboldspillere tog en runde og blev hyldet af det store publikum.

”Hver uge deltager mere end 800 spillere og trænere i ATK-træning og Licenstræning og andre træningstilbud rundt omkring i regionen”, beretter Thomas Hammelev Larsen, ”og det er disse fodboldglade børn og deres trænere, som blev hyldet på præsentationsrunden”.

Næste projekt for Thomas Hammelev Larsen og hans kollegaer i FCM Klubsamarbejdet bliver Påske-Camp, hvor Stadome i Ikast i dagene op til påske vil give genlyd af mange pigers og drenges iver og lyst til fodboldspillet.

 

Skal dit hold også have muligheden for en præsentationsrunde på MCH Arena? Tøv ikke med at tilmelde jer til FCM Ulvecup den 28. april i Tjørring IF.

Klik på linket og sikre jer en plads til en fantastisk fodbolddag: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/begivenhed/fcm-ulvecup-foraar-2024/