FCM Klubsamarbejdet bliver en klub rigere i Fredericia-området

FCM Klubsamarbejdets har fået samarbejde med flere klubber i det sydlige Danmark...

Henover det sidste stykke tid er der sket dét, at flere klubber i vores sydligste del af samarbejdet – nemlig i Fredericia-området – er blevet medlemmer af FCM Klubsamarbejdet. Det er gældende for klubberne Fredericia fF, Fredericia KFUM og Taulov/Skærbæk IF, mens Gauerslund IF har været med i efterhånden nogle år. Nu er den femte klub i lokalområdet gået ind i FCM Klubsamarbejdet, nemlig Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening – eller det mere mundrette, BPI. De indtræder dermed i det nuværende område 5.

- Endnu en gang er vi utrolig stolte og glade over, at en klub har valgt at efterspørge, hvad vi i FCM Klubsamarbejdet kan tilbyde. Vi glæder os over, at vi får endnu et samarbejde i øjenhøjde med hinanden, for det betyder bare sindssygt meget for os. Selvom klubben rent geografisk ligger i vores sydlige del, så tager det kun lidt under én times kørsel, mens der er endnu kortere til nogle af de andre klubber i område 5, hvor vi kan lave lokale aktiviteter, siger leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen.

Udvidet samarbejde startede interessen
I FCM Klubsamarbejdet tilstræber vi os hver dag på at være tæt på vores samarbejdsklubber. Netop de tætte relationer mellem BPI og områdets øvrige klubber i den sydlige region, gjorde at kontakten til hinanden opstod. BPI inviterede FCM Klubsamarbejdet til at komme og fortælle om samarbejdet, og allerede da samarbejdets omfang var gennemgået, blev indmeldelsesblanketten underskrevet. FCM Klubsamarbejdet kan nemlig tilbyde mange forskellige aktiviteter og oplevelser for en breddeklubs medlemmer, og for Jørgen Hansen, formand i BPI, betyder det også noget, at man kan forvente noget af hinanden:

- Vi forventer en del af dette samarbejde, og er ikke i tvivl om, at det kan rykke BPI i en positiv retning. Vi ser os selv som en forholdsvis lille klub, men via vores gode dialog og samarbejde med de øvrige klubber i området hernede, blev det også nemmere at indmelde sig i FCM Klubsamarbejdet. Vi forventer os rigtig meget af de forskellige trænerudviklingstilbud, I tilbyder, og glæder os til at opleve effekten af det, fortæller Jørgen Hansen, der også er begejstret for de mange tilbud til bredden.

I FCM Klubsamarbejdet ser vi nu frem til at kunne komme til at give tilbud til alle BPI’s medlemmer – ung som gammel, pige som dreng og uanset om man er en dygtig fodboldspiller eller ej.

FCM Klubsamarbejdet involverer hermed 144 samarbejdsklubber. Dermed er netværket nu endnu tættere og endnu stærkere, og det er således endnu engang en understregning af, at FC Midtjylland er HELE regionens hold til glæde for FC Midtjylland, klubberne i FCM Klubsamarbejdet samt vigtigst af alt til glæde for alle børn og unge i Ulveland.