"POSITIVT OVERRASKET"

59 glade fodbolddrenge- og piger i årgangen U9 til U14 var søndag d. 12/11 taget til Sunds IF, hvor FCM Klubsamarbejdet afholdte FCM Day Camp.

De mange deltagere var spændte og klar til at kaste sig ud i 2x75 minutters fodboldtræning. De blev trænet af seks dygtige trænere, som var veloplagte og med en klar passion for fodbolden samt en stræben efter at udvikle unge fodboldspillere.

 

Blandt de 59 deltagere var der 14 fodbolddrenge fra Hanstholm IF, som havde taget den lange tur fra vestkysten til Sunds IF på 1,5 time. Selvom fodbolddrengene kom langvejs, så er de villige til at køre langt foren god fodboldoplevelse.

Vi har snakket med Kim Jørgensen, der er formanden for Hanstholm IF og er forælder til en af Hanstholm drengene. Han udtaler følgende;

”En rigtig fin oplevelse for drengene, hvor de trods lidt nervøsitet omkring ikke at være i træningsgruppe sammen, havde en fantastisk dag. Den gode modtagelse fra FCM-trænerne gjorde det let for drengene, at snakke med de andre deltagere.”

Udover den gode modtagelse af drengene, så udtaler Kim såvel også;

”Rent sportsligt, så var det engagerede og velforberedte trænere, hvor det tydeligt kunne ses at der var en plan.”

Fodbolddrengene- og pigerne sluttede dagen af med en kamp på MCH Arena, hvor FC Midtjylland sejrede med 2-0 mod FC Nordsjælland.

Stor TAK til Sunds IF for lån af baner, omklædning og m.m.

FCM Day Camp vender tilbage til foråret 2024

 

Se flere billeder på vores Facebookside: FCM Klubsamarbejdet