Mere end 400 spillere fra licenstræningen i sæsonen 2023/24, suppleret med enkelte eksterne hold, var i selskab med deres mange trænere, da de mødtes i Brande IF søndag d. 9. juni for at markere at licenstræningen 2023/24 nærmer sig afslutningen.

De mange piger og drenge havde selskab af forældre, søskende, bedsteforældre osv., så der var alt i alt rigtig mange mennesker, der trodsede det lunefulde danske sommervejr og tilbragte en fodbolddag i Brande.

”Vi oplevede at de mange deltagere havde en skøn dag med masser af fodboldkampe, masser af mål, og masser af medaljer”, fortæller Thomas Hammelev Larsen, der er leder af FCM Klubsamarbejde.

”Der var også masser af regnbyger, der betød meget våde baner på Brande IF´s fine fodboldanlæg, og som også medførte masser af paraplyer, regntøj og vandtæt fodtøj”, fortsætter Thomas Hammelev Larsen.

De mange fodboldkampe blev afsluttet med en stemningsfuld præmieoverrækkelse, hvor der var medaljer til samtlige deltagere, samt individuelle præmier til 1.- og 2. pladserne i hver række.

”FCM Cup markerer afslutningen på licenstræningen for 2023/24, selvom der fortsat er et par træninger tilbage inden sommerferien, og vi takker alle spillere og trænere for en flot indsats – og vi glæder os allerede nu til den kommende sæsons licenstræninger, der starter i august/september 2024”, slutter Thomas Hammelev Larsen.

Hold øje med FCM Klubsamarbejdets Facebook og Instagram for at se flere billeder fra FCM CUP

Følg FCM Fodboldskole, ATK+ center HERNING – THISTED og FCM-licenstræningen på FCM Klubsamarbejdets Facebookside: https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet/

Følg FCM Klubsamarbejdet på Instagram @klubsam og del dine egne billeder fra FCM Fodboldskole på #klubsam #fcmfodboldskole #forheleregionen