FCM Akademi Camp 2020

Det bliver en uge, du aldrig vil glemme - en uge som ligger tæt op ad den professionelle tilværelse som fodboldspiller.

Du lever hele ugen på FC Midtjyllands Fodboldakademi – en uge som ligger tæt op af den professionelle tilværelse som fodboldspiller. Du vil knytte mange nye venskaber og lære både trænere og andre fodboldtalenter at kende.

Du elsker legen med bolden, og du har din egen fodboldudvikling som dit vigtigste mål. Du arbejder hver dag hårdt for at blive en bedre fodboldspiller, men hele tiden er det glæden ved spillet, som driver dig frem.

Du vil på FCM Akademi Camp få en uge med teknisk fodbold på højt niveau i tråd med den spillestil, som FC Midtjylland står for i alle rækker. Du vil under hele forløbet have højtuddannede trænere fra FC Midtjyllands fodboldakademi som trænere. De vil sørge for, at du gennemgår en uge, hvor bolden og dig er i centrum.

Går du med drømmen om at blive en del af FC Midtjyllands succesrige akademi, så har du i denne uge mulighed for at vise, hvad du kan og samtidig prøve dine færdigheder af med mange andre dygtige fodboldspillere. Det bliver med sikkerhed en uge, som vil udvikle dig både personligt og sportsligt.

Læs hele indbydelsen her