Fantastisk at have FCM Fodboldskolestævnet tilbage

Efter 2 år uden FCM Fodboldskolestævner var det en sand fornøjelse endelig at være tilbage.

Hvis man ikke skulle have bemærket det, så har det der Corona-noget fyldt en del i samfundet det seneste 1½ års tid. Sådan har det også været i FCM Klubsamarbejdet, hvor vi derfor bl.a. ikke har afholdt FCM Fodboldskolestævner siden efteråret 2019. Men søndag den 19. september var vi tilbage med drengene fra årgang 2012 – og hvor var det bare en fornøjelse at være det 😊

I den forbindelse så lad os starte med at rose vores værtsklub Brande IF. Vi tager det efterhånden som en selvfølge og det skal man altså passe på med. Men fra FCM Klubsamarbejdets side skal der lyde kæmpe ros for jeres organisationstalent – jeres store velvilje til at få tingene til at ske – jeres måde at behandle alle gæsterne på – og ikke mindst de mange smil I får sendt i retning af både drengene, deres forældre og FCM-personalet sådan en dag. TUSIND TAK for jeres indsats.

Dernæst så lad os rose drengene for en helt outstanding og fantastisk indsats på de mange kampbaner. Hold da op, hvor knægtene lagde noget flid i præstationerne og hvor blev der vist mange flotte offensive og defensive aktioner i løbet af sådan en dag. Men mindst lige så vigtigt var det med de mange kammeratskaber på tværs af klubber og områder i FCM Klubsamarbejdet, der blev skabt denne dag, og lige så dejligt var det at se og modtage de mange smil, som drengenes ansigter udtrykte.

Slutteligt er det absolut også værd at rose de mange fremmødte forældre – ikke bare for deres fremmøde, men også fordi de lod drengene spille og fordi de gav rum til, at det var drengenes dag. Uden tilråb fra sidelinjen og uden mor eller fars cateringservice under kampene 😉 Det var bare med til at gøre dagen endnu bedre for knægtene.

Efter dagens afslutning gik alle FCM-lederne ind i mødelokalet, hvor det var tid til at afgøre, hvilket træningstilbud den enkelte spiller herefter vil få i FCM Klubsamarbejdet. Nogle vil blive tilbudt deltagelse på ATK+ center HERNING – THISTED – eller SKIVE, mens andre vil blive tilbudt deltagelse i den lokale FCM-licenstræning.

Vores beslutning i forhold til dette er nu blevet taget og følgende spillere tilbydes en plads i ATK+ center-træningen i sæson 2021/2022, mens de resterende bliver tilbudt deltagelse i den åbne og niveaudelte FCM-licenstræning i eget geografiske område af FCM Klubsamarbejdet i sæson 2021/2022.

ATK+ center HERNING:
William Boje (KLG)
Jeppe Jørgensen (Skjern GF)
Alfred Kamstrup (Mejdal-Halgård Fodbold)
Frode Højberg (Mejdal-Halgård Fodbold)
Mads Hebsgaard (Mejdal-Halgård Fodbold)
Mark Ruby (Mejdal-Halgård Fodbold)
Mikkel Nedergaard (Mejdal-Halgård Fodbold)
Oscar Johansen (Mejdal-Halgård Fodbold)
Valdemar Staunstrup (Mejdal-Halgård Fodbold)
Felix Lauridsen (Ringkøbing IF)
Dmytrii Hrybun (Skjern GF)
Julius Trabski (Tarm IF)
Simon Leipold (Lemvig GF)
Max Emil Bovbjerg Mathiasen (KLG)
Hussein Bardar Al-Jorani (Herning KFUM)
Magne Bøtcher (Snejbjerg SG&I)
Asger Wyrtz (Hammerum IF)
Emil Nielsen (Sunds IF, Tjørring IF)
Johan Laursen (Snejbjerg SG&I)
Anton Neerup (Hammerum IF)
August Emil Schiøtt Holmbo (Tjørring IF)
Alexander Nyborg Allerslev (Snejbjerg SG&I)
Bertram Kirkegaard (Grindsted GIF)

ATK+ center THISTED:
Hjalte Nielsen (Thisted FC)
Daniel Førgaard Nielsen (Hurup IF, HVA Sydthy)
Lauge Eskerod (Thisted FC)
Malthe Gregersen (Hurup IF, HVA Sydthy)
Jeppe Lindgaard Svane (Thisted FC)
Magnus Steffensen (MorsØ FC)
Mathias Stefansen (Thisted FC)
Magnus Gravgaard (Thyholm IF)
Aksel Bak (Thisted FC)
Felix Hermansen (MorsØ FC)

ATK+ center SKIVE:
Bertram Lundgaard Broberg (Skive IK)
Sebastian Lundemann Hansen (Skive IK)
Senius Dyhrberg Børsting (Skive IK)
Lukas Bartholin Skræp Hansen (Skive IK)
Silas Hammer (Skive IK)
Lionel Væver Andersen (Skive IK)
Albert Lundgaard Broberg (Skive IK)
Malthe Frost Filipsen (Ryde/Handbjerg UF)
Liam Borup (Højslev St. IF)
Jannek Betzer Rasmussen (Skive IK)
Sebastian Abild Feder (Skive IK)

Følg FCM Fodboldskole, ATK+ center HERNING – THISTED – SKIVE og FCM-licenstræningen på FCM Klubsamarbejdets Facebookside: https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet/

Følg FCM Klubsamarbejdet på Instagram @klubsam og del dine egne billeder fra FCM Fodboldskole på #klubsam #fcmfodboldskole #forheleregionen