Af: Flemming Bjerre

Vinderne i udtrækningen den 3. august blev:

Gavekort på 500 kr. til Dyrbys, Herning
Ann Marie Lindbjerg, Vinderup
Finn Sommer Akselsen, Tarm

Gavekort på 300 kr. til Restaurant Katastrofe, Herning
Lene Bertelsen, Kibæk
Tonny Overgaard, Videbæk
Anders Bertelsen, Herning
Kristian Bach Bak, Ikast

Vi ønsker vinderne stort tillykke med præmierne.

Målaktier via FCM Klubsamarbejdet er en rigtig god måde at bakke op om både den lokale samarbejdsklub, FCM Klubsamarbejdet og FCM Samfund på en nem og overskuelig måde.

Du vælger selv støttebeløbet, og om du vil støtte for hvert mål eller hvert point, FC Midtjylland opnår.

Derfor har vi valgt at tegne målaktier

Vi har talt med nogle af denne måneds vindere om baggrunden for, at de har valgt at tegne målaktier.

- Jeg har primært valgt at tegne målaktier for at bakke op om det store arbejde, der bliver gjort i FCM Samfund. Og samtidig kan jeg støtte Videbæk IF, hvor jeg selv er en del af bestyrelsen, fortæller Tonny Overgaard.

For en af de andre vindere har også støtten til FCM Samfund været vigtig:

- Jeg vil gerne støtte en fodboldklub, der har fokus på at give noget tilbage til samfundet, som FCM gør via FCM Samfund. Jeg har selv været med til for FCM Samfund at uddele gaver til nogle af de svært stillede og har oplevet den enorme glæde, når en lille purk eller 3-4 årig pige får en gave. Herudover støtter jeg Vinderup IK, hvor både jeg selv og mine børn har spillet, udtaler Ann Marie Lindbjerg.

Den sidste, vi har talt med, er Lene Bertelsen, der sammen med Henning Bertelsen som et fælles far-datter projekt tegnede målaktier på busturen til pokalfinalen i 2019:

- vi synes, det var en god og sjov måde at give noget videre på. Så i stedet for at bruge penge på Oddset, valgte vi at tegne målaktier. Vi har valgt at støtte Kibæk IF, der har været hele familiens klub.

Flere andre valgte også at tegne målaktier på busturen til pokalfinalen i 2019. Så herfra skal lyde en kraftig opfordring til spillerne fra FCM at spille sig i en ny pokalfinale, så vi kan få tegnet nye målaktier.

Du behøver dog ikke vente til den næste pokalfinale - tilmeld dig allerede nu på maalaktier.dk/fcm