Giv en time eller to til fællesskabet

Vil du være med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne fra hele den midt- og vestjyske region?

Som enhver anden forening har FCM Klubsamarbejdet også brug for masser af frivillige, der vil være med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne fra hele den midt- og vestjyske region.

Vi har allerede et stort korps af frivillige, som yder en KÆMPE indsats for FCM Klubsamarbejdet ved at være tæt på hver eneste FCM samarbejdsklub samt et hav af frivillige trænere, som via specielt FCM-licenstræningen eller FCM Pigelicenstræningen hver eneste uge er med til at dygtiggøre op imod 550 fodboldspillere fra regionens mange samarbejdsklubber.

I FCM Klubsamarbejdet arbejder vi dog kontinuerligt på at komme endnu TÆTTERE PÅ medlemmerne og de frivillige i FCM samarbejdsklubberne og i den forbindelse er der brug for endnu flere frivillige kræfter, der vil være med i det allerede store FÆLLESSKAB som FCM Klubsamarbejdet er.

Så kan du give en time eller to til andre og vil du gerne være en del af FÆLLESSKABET og indgå i et frivilligt-team, hvor du ikke nødvendigvis behøver at være med hver eneste gang, så tjek opgaverne ud, og se om det er noget for dig nedenfor.

Læs om at være frivillig her