Det er altid en fordel at kunne indtage flere positioner på banen, og den force må Bent Søe Jensen siges at have. Med sit udgangspunkt på enten back- eller kantpositionen, men samtidig en evne til at spille i angrebet, kan det unge talent udfylde flere pladser på holdet.

Nu har han bevist sig i sådan en grad, at der er blevet skrevet under på den første akademikontrakt i det midtjyske.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt?

– Det betyder utroligt meget for mig. Det har været mit mål, lige siden jeg kom til klubben, og det er forhåbenligt blot det første skridt til en god og lang karriere, fortæller Bent Søe Jensen.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Jeg vil forbedre mig teknisk, og så vil jeg gerne arbejde med de taktiske aspekter samt at forbedre min spilintelligens. Det er mine primære fokusområder og noget, jeg vil arbejde hårdt på at realisere.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Den første spiller, som jeg lige kommer i tanke om, er Ronaldinho. Jeg elsker den måde, han spillede på; den brasilianske flair og elegance, han spillede med, og så også den glæde og passion, han bragte. Det kunne noget helt specielt, siger Bent Søe Jensen.

Akademichef Flemming Broe fortællende følgende om Bent Søe Jensen:

– Bent er først og fremmest en hurtig og meget gennembrudsstærk spiller. Lidt atypisk har han spillet mange forskellige positioner på banen, lige fra angriber til kant og back. Han er dygtig i sit defensive 1-mod-1 spil, og som person er han dedikeret og har en stor vindermentalitet.

– Vi er utroligt glade for, at Bent har valgt at skrive under på en kontrakt her i FC Midtjylland, udtaler akademichef Flemming Broe.