Fodboldledere fra knap 50 klubber var samlet i Aulum Fritidscenter til DBU Jylland region 2 årsmøde. Her blev der uddelt forskellige priser, hvor nogle af vinderne var fra FCM samarbejdsklubber. Herunder kommer et kort indblik i disse priser:

Årets Fodboldklub 2021:
Vinderen i region 2 blev Hammerum IF, der gennem flere års målrettet satsning på breddefodbold og en offensiv tilgang til corona-krisen, altså kunne lade sig hylde, som fortjent vinder af Årets Fodboldklub 2021.

Pigeraketten i juni har fået pigeårgangene til at vokse, DBU Fodboldskolen fik positiv feedback og Special Olympics-afdelingens jubilæumsstævne "Sommerbold på Heden" vakte stor glæde hos deltagerne i september. Herudover er et skolesamarbejde sat på skinner i den stille restriktionsperiode. Yderligere har en sportslig konsulent skulle understøtte de frivillige trænere og leder, mens også to kunstgræsbaner og fast indførte udlandsture fra U13-U15 piger og drenge er med til at fastholde spillere og trænere.

- Titlen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2 er et skulderklap til vores frivillige og giver motivation til det fremtidige virke, lyder det fra Bo Mortensen, formand for Hammerum IF.

Gør-en-forskel-prisen
Vinderen af dette års Gør-en-forskel-prisen blev Peter "Futte" Fejerskov, som i Holstebro Boldklub er meget engageret og hjælpsom.

Siden 1974 har han spillet fodbold i Holstebro Boldklub og han gør det stadig på oldboysholdet. I 1994 startede hans frivillig-karriere og heller ikke den har han sluppet siden.

Han er holdleder, aktuelt for førsteholdet i Danmarksserien, men hjælper også til på andetholdet. Han vasker for alle senior- og ungdomshold, som han også følger i tykt og tyndt. Han er den praktiske blæksprutte, der sørger for alt rundt om holdene.

- Ingen er uundværlige, men Futte er helt klart det nærmeste, vi i Holstebro Boldklub kommer på en vigtig og uundværlig person for klubben, lyder det fra formand Helle Manicus og sportschef Henrik Tarpgaard.

Masser af lokalt islæt i bestyrelsen
Bestyrelsen i DBU Jylland region 2 består bl.a. af flere med en tilknytning til samarbejdsklubber, nemlig:

  • Pernille Kristensen (Nr. Felding GIF)
  • Poul Overgaard (Sydmors IF)
  • Jakob Oelenshlæger Poulsen (Skjern GF, Spjald IF, Tarm IF)
  • Michael Koch (Brande IF)

Alle vindere ønskes STORT TILLYKKE af FCM Klubsamarbejdet!