Årets Uddannelsesklub 2020

FCM Klubsamarbejdet har for sjette gang uddelt uddannelsesprisen til en klub, der er aktiv på uddannelsesfronten.

Hvert år i FCM Klubsamarbejdet overrækkes Uddannelsesprisen, som går til en FCM samarbejdsklub, der har gjort noget specielt inden for uddannelse i løbet af sæsonen. Her vægtes både uddannelse af trænere – som man kan få via FCMs klubkurser, Store Trænerdag, FCM Trænerakademi, FCM Trænernetværk, RØDDERNES Trænerakademi og andre spotkurser – men også uddannelse af sine spillere, hvor blandt andet brugen af FCM Fodboldskole, FCM Pigefodboldskole samt FCM Teknikmærke og principperne omkring træningen i vores FCM Teknikmærketræningsdagbog vægtes højt.

Fodboldudvalget havde valgt dette års vinder ud fra følgende punkter:

  • På trænersiden det seneste år både har sendt trænere på Store Trænerdag og på de C-licenskurser, som vi udbyder i FCM Klubsamarbejdet.
  • Det er dog ikke kun på trænersiden klubben har gjort noget for at uddanne sine medlemmer. For specielt på spillersiden spillersiden har man udnyttet de tilbud som FCM Klubsamarbejdet stiller til rådighed for at børnene kan udvikle sig.
  • Klubben har således sendt masser af drenge på FCM Fodboldskole og det endda med det resultat at 5 af disse har kvalificeret sig til et TOPcenter, mens 5 andre deltager i FCM-licenstræningen.
  • Det er samtidig også en klub, som velvilligt stiller baner og faciliteter til rådighed for FCM-licenstræningen i sit område – og som om det ikke er nok, så er det en stolt klub, som da det blev en mulighed, velvilligt stillede to trænere til rådighed for FCM Klubsamarbejdet, så disse i dag også fungerer som FCM-licenstrænere i pågældende område.
  • I det hele taget finder Fodboldudvalget, at det er en klub, der har noget at byde ind med og at klubben til stadighed søger inspiration til at få endnu mere at byde ind med overfor sine medlemmer.

Prisen gik i år derfor til Alhedens IF, der virkelig er til stor inspiration for hele regionen.

Modtagere af Uddannelsesprisen:
2012: Tim GIF
2013: Grindsted GIF
2014: Sunds IF
2015: Kibæk IF
2016: Spjald IF
2017: Vinding UIF
2018: Gauerslund IF
2019: Snejbjerg SG&I

Med Uddannelsesprisen følger et diplom til klubben, en vingave og en Panna Light ARENA.

Nedenfor kan du se, hvordan det så ud, da prisen blev overrakt.