Årets spiller på de tre årgange i FCM Elitefodboldskole

Onsdag aften blev der traditionen tro afholdt fælles afslutning for alle spillere, trænere og ledere i FCM Elitefodboldskolens tre årgange 2005, 2006 og 2007.

Den fælles afslutning plejer at have deltagelse af forældre og søskende, men på grund af de nuværende Corona-retningslinjer blev det i år afholdt alene for spillere, trænere og ledere.

Aftenen bød bl.a. på kåringer af bemærkelsesværdige præstationer blandt de unge ulve. Således kårede alle tre årgange ”årets spiller” i sæsonen 2019/20. Disse tre spillere modtog en flot pokal, som herefter kan stå forrest på reolen hjemme på værelset.

Prisen som ”årets spiller” gives til en spiller som ikke blot på banen gennem sine flotte præstationer og afgørende aktioner gør sig bemærket, men også udenfor banen er en god ambassadør for FCM-logoet og viser sig dedikeret, målrettet og positiv.

Årets spiller FCM U13 2019/20
Valget er faldet på Sofus Johannesen. Sofus har tidligere spillet i Viborg Søndermarken, og kom til FC Midtjylland op til denne sæson.

Cheftræner, John Dyring, fortæller: "Årets spiller i årgang 07, har alle de egenskaber en fodboldspiller skal have.
Ærgerrigheden til at træne stenhårdt, samtidig har han været ekstrem omstillingsparat i forhold til at spille forskellige pladser, kendetegnet for ham har været at lige meget hvad plads han har spillet i kamp, har han altid taget det med oprejst pande og gjort alt det bedste han overhovedet kunne.
Hans vildskab smitter af på holdkammeraterne både til træning og i kamp, det er ikke nogen hemmelighed at han vil vinde hver eneste træning og hver eneste kamp.
Hans store hjerte samt hans vilje giver ham nogle fighter egenskaber som gør, at selv mod spillere der har været ham fysisk overlegne, har han vundet de fleste dueller.
Når der har været modgang, har hans gåpåmod bare fortsat med at forsøge igen og igen og igen.
Alt det overstående bliver så krydret med en knægt der altid har et glimt i øjet og et smil på læben og som er vellidt i truppen".

Stort tillykke med det første år i FCM og med kåringen som årets spiller i U13, ønskes af hele FCM Elitefodboldskole.

Årets spiller FCM U14 2019/20

Valget er i år faldet på Marcus Ryberg. Marcus kommer fra FCM samarbejdsklubben Brande IF.

Cheftræner, Thomas Brantsæter, udtaler: "Vinderen af årets spiller på årgang 2006, har været en enormt vigtig spiller for holdet, både rent fodboldmæssigt og ikke mindst udenfor banen. På banen har spilleren leveret en række gode præstationer, men mindst lige så vigtigt er det, at han hele tiden har haft stort fokus på at forbedre sig og udvikle sig til hver eneste træning og kamp. Det har ført til, at spilleren har haft en rigtig god udvikling igennem sæsonen, både ved at forbedre svagheder i sit spil men også forstærke de ting, som i forvejen er hans spidskompetencer.

Spilleren elsker at vinde og kæmper altid alt hvad han kan, men har også vist en fantastisk evne til at håndtere modgang og nederlag. Ikke bare har han håndteret det, men også gået forrest, når der har været modgang og kommet med opmuntrende ord til holdkammerater og hjulpet med at løfte dem op igen. Vinderen har på ingen måde kun haft medgang eller spillet godt hver eneste gang, men har altid været konstruktiv og kommet stærkere tilbage. Som eksempel startede spilleren ude i den aller første turneringskamp mod Middelfart og var meget skuffet over det, men satte holdet foran sig selv og hjalp dem, der skulle starte inde under hele opvarmningen med at blive mest mulig klar.

Årets spiller har en enormt stor passion for fodbold, og viser altid stor glæde og et stort mod, når han går ud på en fodboldbane.

Uanset hvad modstanderen hedder, om det er en afgørende pokalkamp eller en træningskamp, forsøger spilleren at gøre en forskel. Selv om det ikke altid lykkes, har han et offensivt mindset og er ikke bange for at lave fejl".

FCM Elitefodboldskole ønsker Marcus Ryberg stort tillykke med prisen som årets spiller på FCM U14 2019/20.

Årets spiller FCM U15 2019/20

Valget er i år faldet på Jonathan Asp. Jonathan kommer fra FCM samarbejdsklubben Gauerslund IF.

Cheftræner, Martin Mark, udtaler: "Årets spiller går til en spiller, som går sine egne veje men han er aldrig i tvivl om, hvor vigtigt teamet er. Han har en enorm vindermentalitet, der driver ham til at opnå nye mål. Han arbejder stenhårdt for holdet og har udviklet sig enormt som menneske og fodboldspiller, blandet andet ved at lave 21 mål / assist i blot 29 kampe".

FCM Elitefodboldskole ønsker Jonathan Asp stort tillykke med prisen som årets spiller på FCM U15 2019/20.

Ekstraordinær hæder

Udover priserne som Årets spiller på de forskellige hold i FCM Elitefodboldskole, blev der også uddelt en helt ekstraordinær hæder til anfører for FCM U15, Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, Ringkøbing IF). Cheftræner, Martin Mark, udtaler: "Malthe fortjener en særlig pris, for den fantastiske indstilling han har bidraget til med gruppen. Han har hele tiden været omkring alle og ydet en enorm indsats for, at alle har trives, mens han også selv har haft en enorm personlig udvikling både på og udenfor banen".

Modtagere af ”Årets FCM U13 spiller”:
2013-2014: Aleksandar Sojic (Engesvang B., Ikast FS)
2014-2015: Jens Emil Fjendsbo (Mejrup GU)
2015-2016: Zacharias Sørensen (Ringkøbing IF)
2016-2017: Simon Ryberg (Brande IF)
2017-2018: Valdemar Byskov Andreasen (Herning Fremad, Ikast FS)
2018-2019: Emil Grud Kjer (Tjørring IF, Brande IF)
2019-2020: Sofus Johannesen (Viborg Søndermarken)

Modtagere af ”Årets FCM U14 spiller”:
2013-2014: Christian Tue Jensen (BMI/Lyseng)
2014-2015: Frederik Lund (Holstebro Boldklub)
2015-2016: Tobias Damtoft (Linde Boldklub)
2016-2017: Oscar Fraulo (OKS)
2017-2018: Gustav Christensen (Ikast FS)
2018-2019: Malthe Bøndergaard (Holmsland GU, Ringkøbing IF)
2019-2020:

Modtagere af ”Årets FCM U15 spiller”:
2013-2014: Mikkel Jakobsen (Grindsted GIF)
2014-2015: David Easter (Svendborg fB)
2015-2016: Valdemar Birksø Thorsen (Brande IF)
2016-2017: Frederik Christensen (Ikast KFUM, Ikast FS)
2017-2018: Victor Bak (IF Nordthy)
2018-2019: Mikkel Fischer (FC Skanderborg)
2019-2020: Jonathan Asp (Gauerslund IF)