Årets FCM samarbejdsklub 2020

FCM Klubsamarbejdet uddelte endnu engang SPORTMASTERprisen til årets FCM samarbejdsklub.

Siden 2013 har der ikke kun været en pris til årets FCM klubrepræsentant, men også til årets FCM samarbejdsklub. Det er en pris, der overrækkes i samarbejde med SPORTMASTER og dermed kaldes for SPORTMASTERprisen.

Tidligere modtagere af SPORTMASTERprisen er:

2013: Herning KFUM
2014: Brande IF
2015: FS Holstebro
2016: Thisted FC
2017: Sunds IF
2018: Ramme-Lomborg IF
2019: Hammerum IF 

Ligesom de forhenværende gange, så blev dette års modtager også valgt på baggrund af følgende kriterier:

 1. Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger.
 2. Klubben er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
 3. Klubben deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt.
 4. Klubben stiller velvilligt faciliteter til rådighed for aktiviteter.
 5. Klubben er aktiv omkring det kommercielle samarbejde.

Valget som årets FCM samarbejdsklub faldt i år på:

 • En klub, som altid er repræsenteret til områdemøder og repræsentantskabsmøder og en klub, der altid sørger for rettidig tilbagemelding.
 • En klub, som altid har støttet op omkring de kommercielle muligheder i samarbejdet.
 • Klubben er også utrolig flittig til at benytte vores forskellige kurser – vores fodboldtilbud til drengene – vores fodboldtilbud til pigerne – og så benytter klubben også FCM Klubsamarbejdets træningsøvelser i FCM Ulvetræning til at inspirere klubbens trænere og spillere endnu mere i hverdagen.
 • En klub, som flere gange også har hjulpet til, når U19 har kaldt på hjælp i forbindelse med eftermiddagskampe i hverdagene i UEFA Youth League.
 • En klub, som for ikke så mange år siden havde meget trange kår i eget hus, men som trods det alligevel hjalp FCM Klubsamarbejdet, da man havde brug for en håndsrækning i forbindelse med FCM-licenstræningen.
 • Og nu har den gjort det igen ved at udlåne en potentiel kæmpe ildsjæl i klubben, som nu nøjes med at træne to afdelinger i klubben, så han også har tid til at varetage et job som FCM-licenstræner og et andet som frivillig holdleder i FC Midtjylland.

Dette års modtager af SPORTMASTERprisen, og som kan kalde sig årets FCM samarbejdsklub i 2020 er Snejbjerg SG&I.
Stort tillykke!

Med SPORTMASTERprisen som årets FCM samarbejdsklub følger en vingave, et diplom til klubben samt et gavebevis til et spillesæt i klubbens farver fra NIKE og Sportsmaster.

Se da vi overraskede bestyrelsen i Snejbjerg SG&I Fodbold