Årets FCM Klubrepræsentant 2021

Prisen uddeltes for 16. år i træk. Igen i år gik prisen til en herre, der har gjort et eksemplarisk stykke arbejde i FCM Klubsamarbejdet.

Vi har efterhånden en god og lang tradition for at kåre årets FCM Klubrepræsentant ved repræsentantskabsmødet og lige så lang og god er traditionen med hvert år at opsummere tidligere års modtagere af prisen.

De tidligere års modtagere er:
2006: Mona Jepsen fra Thyholm IF
2007: Preben Madsen fra Gullestrup IF
2008: Dan Knudsen fra Brædstrup IF
2009: Jens Oluf Bach fra Rindum SU
2010: Line Knoth fra Holmsland GU
2011: Flemming Vesth fra Billund IF
2012: Henning Alstrup fra Sundby Thy IK
2013: Finn Akselsen fra Tarm IF
2014: Henrik Jensen fra Ejstrupholm IF
2015: Bo Nielsen fra Koldby-Hørdum IF
2016: Ingrid Møller Andersen fra Spjald IF
2017: Henrik Madsen fra Ramme-Lomborg IF
2018: Flemming Ringgaard fra Feldborg/Haderup IF
2019: Peter Henriksen fra Mejdal-Halgård Fodbold
2020: Morten Finderup fra Skive IK

Også i år uddeltes prisen, og den udvalgte klubrepræsentant var valgt ud fra følgende kriterier:

 1. Personen arbejder loyalt ud fra retningslinjerne som FCM Klubrepræsentant.
 2. Giver tilbagemeldinger rettidigt på udsendte meddelelser.
 3. Sørger for at klubben deltager aktivt i så mange af FCM Klubsamarbejdets aktiviteter, som det er muligt (repræsentantskabsmødet, områdemøder, FCM Fodboldskolerne, trænerkurser, Store Trænerdag, FCM-licenstræning, FCM Pigefodboldskole, FCM Ulvecup m.m.).
 4. Er i en klub, som er aktiv omkring de kommercielle muligheder.
 5. Er i en klub, som tilbyder sig som vært til forskellige af FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
 6. Har personlige egenskaber, såsom: Glad, ydmyg, optimistisk, humoristisk og taknemmelig.

I år blev modtageren:

 • En person, der lige som mange andre klubrepræsentanter er en kulturbærer i sin egen klub.
 • Personen kommer fra en samarbejdsklub, der tager et stort sportsligt ansvar omkring FCM-træning og faciliteter i sit område af Klubsamarbejdet.
 • I FCM Klubsamarbejdet anser vi personen som en virkelig vigtig person i hele det område vedkommende kommer fra, hvor vedkommende med sin tilgang til fodbolden er med til at sikre, at der både er fodbold til de dygtigste spillere og til dem på næste hylde i licenstræningen. For personen er ingen vigtigere end andre.
 • Personen er altid konstruktiv i sin tilgang til samarbejdet. Det gælder hvad enten det er i forhold til omegnsklubberne eller om det er i forhold til FC Midtjylland. Når bare alle parter er ret og rimelige.
 • Personen deltager altid i både områdemøder og repræsentantskabsmøde og er i alle henseender et godt bekendtskab i FCM Klubsamarbejdet.
 • Det er en person, som gerne vil være med til at udvikle ting, og når man spørger om personens holdning, så får man den. Derfor har vedkommende også spillet en vigtig rolle i skabelsen af vores digitale Forældreunivers, hvor personen med sine ideer har været med til at skabe temaerne, indholdet og vinklingen på opstartsindholdet.

Det var således med stolthed, at vi på årets repræsentantskabsmøde kunne udråbe en klubleder fra Thisted FC til årets FCM Klubrepræsentant, nemlig Torben Øvreås Poulsen.

Helt undtagelsesvist havde Torben dog netop denne gang måttet melde afbud til mødet, så han blev allerede tirsdag overrasket af lederen af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen, da han havde taget turen til Lerpytter i Thisted for at overraske den intetanende Torben Øvreås Poulsen.

Der var dog andre, som vidste besked og som havde været med til at lokke Torben ad huse. Tak til fru Lene, amatørformand Brian Hangaard og amatørnæstformand Per Nørgaard.

Med prisen som årets FCM Klubrepræsentant Fodbold fulgte en vingave, et diplom til Torben og et til Thisted FC samt et personligt gavekort til Torben til Bravo Tours på kr. 5.000,-.