15 nye vindere i Målaktier

Sidste kamp i 2019 er spillet for FC Midtjylland, og det betyder også, at der er trukket lod om mange præmier i Målaktie-konceptet. Se hvem herunder.

Desværre måtte FC Midtjylland slutte årtiets sidste kamp med et nederlag på MCH Arena med 1-3 til AGF. Det skal dog ikke tage fokus fra en forrygende halvsæson med et rekordhøjt pointgennemsnit på 2,5 point pr. kamp, hvilket er, hvis det holder til slutningen af sæsonen, ny rekord i Superligaen. En rekord som FC København pt. sidder på med et gennemsnit på 2,48 point.

Årets sidste vindere på FCM Klubsamarbejdets målaktier er fundet, og vi har udtrukket 15 styks, der har fået sig en tidlig julegave.

Målpræmier ”UGE 48-50”
Match worn Simon Kjær Sevilla FC-trøje – Heidi Davidsen (Sundby Thy IK)
To stk. McDonald’s menuer – Bjarke Klemensen Gade (Fursund IF)
To stk. McDonald’s menuer – Dorthe Nonbo (Sunds IF)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Jan Søgaard Nielsen (Kølkær/Fasterholt SGI)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Nikolai Eliasson (Sundby Thy IK)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Jesper Pedersen (Herrup/Bjergby FF)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Arne Bech Poulsen (Ramme-Lomborg-Klinkby)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Partner Revision / Peter Vinderslev (Sunds IF)

Pointpræmier ”NOVEMBER-DECEMBER 2019”
Match worn Jonas Lössl landsholdstrøje – Søren Peder Jensen (Sunds IF)
Gavekort Dyrby’s Herning 500 kr. – Dennis Højland Nielsen (Gudum Nissum IF)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Anitta Sandfær Larsen (Vinderup IK)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Ritt Alstrup (FCM Klubsamarbejdet/FCM SAMFUND)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Peder Hykkelbjerg Hansen (BFK HSV IF)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Kristian Koch Jensen (Brande IF)
Seks billetter til Motorshow i Herning – Frank Buchmann (Gauerslund IF)

Stort tillykke til alle vinderne af årtiets sidste præmietrækning.

Vi tog som sædvanlig en lille snak med de to vindere af de match worn trøjer, der var på højkant.

”Jeg blev helt overrasket og meget glad, da jeg modtog en mail, hvor der stod, at jeg havde vundet. Jeg plejer aldrig at vinde noget, så det er bare super fedt. Den (red. Simon Kjær trøje) skal sandsynligvis op at hænge et sted,” siger Heidi Davidsen. ”Det er også helt fantastisk, at jeg kan vise folk i Sundby Thy IK, at jeg har vundet denne fede præmie på Målaktier.”

Heidi støtter barndomsklubben Sundby Thy IK, hvor hun tidligere har været træner og nu sidder i bestyrelsen i fodboldklubben.

”Når man sidder i bestyrelsen, er det vigtigt, at man går forrest, så det var egentlig min baggrund for først at melde mig til Målaktier. Men begge mine sønner spiller i Sundby Thy IK, og midlerne, der bliver indsamlet på Målaktier, går jo tilbage til Sundby Thy IK samtidig med at FCM Samfund, der gør en masse for dem, der ikke har så meget, også får en del af kagen. Det kan jeg rigtig godt lide.

Normalt går vi jo rundt og sælger julekalendere for at skaffe lidt ekstra midler, men Målaktier er en sjov og anderledes måde at støtte klubben og FCM SAMFUND på. At man så kan vinde, er jo bare dejligt.”

Heidi og hendes familie var med fanbussen til Pokalfinalen i år, som var en stor oplevelse for hele familien. Dog fik den yngste søn en lidt større oplevelse end de andre – ”Min yngste søn var med som indløber til Pokalfinalen, og det var en rigtig stor oplevelse for ham. Vi var afsted med fanbussen og havde en fantastisk tur, selvom vejret ikke var med os til FCM Klubsamarbejdets arrangement i Fælleden. Men en sejr og godt selskab kan jo kurere selv det dårligste vejr.

I familien er vi alle fan af FC Midtjylland, men sådan en tur gør bare, at man lige bliver lidt ekstra fan. Vi er alle involveret i mere eller mindre grad af FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland, hvor min ældste søn også har været indløber til en hjemmekamp. Vi føler os rigtig godt taget imod i FC Midtjylland.”

Søren Peder Jensen vandt en match worn Jonas Lössl landholdstrøje – ”Den skal nok op at hænge i klubhuset i Sunds IF, som jeg jo støtter gennem FCM Klubsamarbejdets målaktier. Sunds IF var jo en af de første klubber, der gik med ind i klubsamarbejdet – noget som vi er stolte af – og jeg har selv været træner i klubben, har fire piger der spiller i Sunds IF, og jeg sidder med i sportsudvalget, så det er ganske nærliggende, at jeg støtter op om tiltaget” fortæller Søren Peder Jensen og ærgrer sig over nederlaget til AGF. ”Vi sad med pigerne og så kampen mod AGF. Der var styr på det i første halvleg. Vi troede den skulle køres hjem, men så kom der lige tre hurtige fra AGF. Det var rigtig ærgerligt”. Vi håber, at din nyvundne præmie kan hjælpe med at komme over nederlaget.

Selvom det blev til et nederlag i går mod AGF, er både Søren og Heide enige om, at FC Midtjyllands sæson er yderst godkendt.

Målaktier holder sammen med 3F Superligaen pause og vender stærkt tilbage i februar 2020, hvor de sidste seks kampe i slutspillet indledes, og jagten på guldet sættes i gang.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi ses i 2020.

Med en målaktie kan du støtte Din Klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og Din Klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår.
Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og Din Klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.
Læs mere om tiltaget her – https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/