Niveaudelte træningsprogrammer året rundt

Her kan du læse om FCM Ulvetræning

Træningsprogrammerne bliver lavet så de passer til drenge og piger på alle niveauer i U5-U19, således at det er lavet til alle klubbens medlemmer.

Træningsprogrammerne bliver synlige hver uge (med undtagelse af december og juli) herinde på hjemmesiden, når klubben har registreret dig som træner og de samtidig har tilmeldt sig FCM Ulvetræning. På den måde kan du downloade træningsprogrammerne og kigge fremad i din planlægning, så du har træningsprogrammerne minimum ugen forinden. Programmerne kan også ses på mobilen.

Træningsprogrammerne består af ca. 5 øvelser til hver træning: Opvarmning, tre øvelser som alle er bygget op om et fælles ”tema”, samt en kampform til sidst. I de enkelte øvelser vil der være forslag til progression og regression, og derfor er træningen ikke bygget op progressivt. Dette gør det nemmere at bytte enkelte øvelser ud med andre, sådan at programmet giver frihed for trænerne til selv at komme med øvelsesinput.

Som en intro til træningsprogrammerne følger endvidere en instruktionsvideo, hvor man får forklaret, hvordan programmerne bruges.

Dette tilbud er gratis for alle ungdomstræning i FCM's samarbejdsklubber.