FCM Pigefodboldskole i samarbejde med Vildbjerg SF

FCM Pigefodboldskole er et tilbud til pigerne i vores klubsamarbejde, som er med til at udvikle dem - både fodboldmæssigt og personligt

FCM Klubsamarbejdet begyndte i 2015 for første gang at udbyde FCM Pigefodboldskole og er sidenhen blevet tilrettet flere gange og siden 2018 har FCM Klubsamarbejdet udbudt aktiviteten i samarbejde med DBU Pigelicensklubben og FCM samarbejdsklubben, Vildbjerg SF.

Igennem de første sæsoner med FCM Pigefodboldskole har vi fået lov til at træne med nogle rigtigt dygtige fodboldpiger fra hele regionen. Nogle af de første piger vi arbejdede med, er nu blevet så gamle og så dygtige, at de optræder i den landsdækkende U18 Pige DM-række og tilmed er blevet U-landsholdsspillere. I takt med at flere og flere piger er kommet med omkring vores træningstilbud de seneste år, kan vi også se at flere af pigerne bliver en del af DBUs talentudviklingsprogram for U14- og U15-piger. Det glæder os, at vi kan være med til at skabe og udvikle pigefodboldspilleres drømme.

Formålet med FCM Pigefodboldskole og FCM Pigelicenshold er dog udelukkende, at vi gerne vil give pigerne en god oplevelse og noget at stræbe efter. FCM Pigefodboldskolen er først og fremmest en FED oplevelse, som man som træner kan være stolt over at kunne give til nogle af sine spillere, og som man som spiller skal være stolt af at få lov at få. For udover at det er stedet, hvor klubbens dygtigste spillere kan få lov at prøve sig selv af med andre dygtige piger fra området, så får man her muligheden for at opleve en sjov og anderledes træning, hvor glæden og legen med bolden er i centrum. Man vil derfor efterfølgende kunne tage hjem med masser af inspiration til den daglige træning i FCM samarbejdsklubben.