Program for FCM Pigefodboldskole 2023/2024

FCM Pigefodboldskole foregår i sæson 2022/2023 tre steder i regionen, idet der starter et nyt center op. Det ene sted er hos Vildbjerg SF/Mejrup GU (kaldet Center NORD), det andet er hos Brande IF (kaldet Center SYD) og det sidste er hos Snejbjerg SG&I (kaldet TOPcenter for piger).

Årgangene, som kan tilmeldes i denne sæson, er pigespillerne fra årgang 2011, 2012, eller 2013. Tilmelding kan kun ske igennem samarbejdsklubbernes FCM Klubrepræsentant eller pigetrænerne på de respektive årgange.

FCM U11 Pigefodboldskole for årgang 2013 piger
- Onsdag den 23. august hos Vildbjerg SF, Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg (Center NORD)
- Onsdag den 23. august hos Brande IF, Ågade 16, 7330 Brande (Center SYD)

FCM U12 Pigefodboldskole for årgang 2012 piger:
- Tirsdag den 22. august hos Vildbjerg SF, Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg (Center NORD)
- Tirsdag den 22. august hos Brande IF, Ågade 16, 7330 Brande (Center SYD)

FCM U13 Pigefodboldskole for årgang 2011 piger
- Mandag den 21. august hos Vildbjerg SF, Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg (Center NORD)
- Mandag den 21. august hos Brande IF, Ågade 16, 7330 Brande (Center SYD)

NB. FCM Klubsamarbejdet forbeholder sig ret til ikke at gennemføre FCM Pigefodboldskole på årgange, hvor det samlede antal tilmeldte piger ikke skønnes at være bredt nok.

Herefter afholdes et FCM Pigefodboldskolestævne for alle årgange søndag den 3. september hos Vildbjerg SF, Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg, hvorefter nogle spillere tilbydes at være en del af TOPcenter for piger og alle øvrige spillere tilbydes at være en del af enten Center NORD og Center SYD i sæson 2023/2024.

KONTINGENT
Siger man "ja tak" til at være en del af enten TOPcenter for piger, Center NORD eller Center SYD, skal man betale et kontingent på kr. 1.600,- for sin deltagelse i forløbet. Heraf sender vi 100,- tilbage til den lokale klub, man spiller i til daglig. Inkluderet i dette kontingent er omkostninger til administration, et FCM-Klubsamarbejdet Puma-spillesæt bestående af strømper/shorts/t-shirt, en Select-bold, min. 30 FCM-træninger, to FCM Pigelicensdage, faciliteter stillet til rådighed i FCM-Pigelicensklubben, en gratis billet pr. kamp med mulighed for at tilkøbe ekstra billetter med rabat til FCM-kampe i Superliga- og pokalturnering på MCH Arena, personlig rabatkode til køb i Ulveshoppen, præsentation på MCH Arena (sammen med FCM drengelicens samt ATK+ center-spillere), FED og UDVIKLENDE træning og MASSER af nye fodboldkammerater. Gebyr for deltagelse i vores fælles afslutningsstævne vil blive opkrævet senere i forløbet.

PRÆSENTATION PÅ MCH ARENA

Alle spillere, der i sæson 2023/2024 enten bliver en del af træningen på TOPcenter for piger eller et Pigelicens Center, vil på et tidspunkt i efteråret blive inviteret på MCH Arena til en Superligakamp. Her vil spillerne iført deres FCM-træningstøj blive præsenteret på banen. Da vi endnu ikke kender kampprogrammet for den kommende sæson, kan denne dato naturligvis endnu ikke meldes ud.

Alle spillere på TOPcenter for piger eller på et Pigelicens Center vil endvidere få et sæsonkort til Superligakampene på MCH Arena.