Tilmelding til sæson 2024/2025

Alle, der spiller i en FCM samarbejdsklub, kan tilmelde sig FCM Minilicenstræning, hvis bare lysten og glæden for fodbold er der...

Gælder for DRENGE årgang 2016-2017 og PIGER årgang 2014-2015-2016.

Der er oprettet et træningstilbud i 2 centre: Center NORD og Center SYD

For hver eneste tilmelding til FCM Minilicenstræning, sender vi samtidig kr. 100,- tilbage til den klub, som du kommer fra, da vi gerne vil tilgodese det miljø og det klubliv, som du færdes i til daglig.

For at tilmelde til FCM Minilicenstræningen skal man, som forælder melde sig gratis ind i FCM Klubsamarbejdets Fordelsklub. Herinde kan man bl.a. også finde andre aftaler, hvor man kan spare penge og samtidig så går der et beløb til den lokale klub.

Sådan tilmelder du din søn eller datter

Er du allerede registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside enten som træner/leder – i Forældreuniverset – eller i Fordelsklubben, så skal du følge denne guide: 

 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk
 2. Login øverst i højre hjørne
 3. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen (den første gang du logger ind skal du under ”Mine oplysninger” vælge en støtteklub)
 4. Klik ind på ”FCM Minilicenstræning 2023/2024”
 5. Hent og kopier en rabatkode
 6. Klik på tilmeldingslinket og brug rabatkoden, når du tilmelder dit barn. Så støtter du dinlokale fodboldklub med kr. 100,-.

Er du endnu IKKE registreret som bruger på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside, så skal du følge denne guide: 

 1. Gå til fcmklubsamarbejdet.dk/fordelsklub
 2. Udfyld formularen og tryk på ”opret bruger”
 3. Login
 4. Tryk på ”Fordelsklub” i venstre side af skærmen
 5. Klik ind på ”FCM Minilicenstræning 2023/2024”
 6. Hent og kopier en rabatkode
 7. Klik på tilmeldingslinket og brug rabatkoden, når du tilmelder dit barn. Så støtter du din lokale fodboldklub med kr. 100,-.