Begyndelsen til din autoriserede træneruddannelse

DBU, FC Midtjylland og FCM Klubsamarbejdet inviterer til C-licens-trænerkurser

FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor tilbyder FCM Klubsamarbejdet en række spændende kurser til alle trænere i samarbejdet, bl.a. DBU C1- og C2-træneruddannelse, som er en del af den UEFA godkendte C-træneruddannelse målrettet børne- og ungdomstrænere.

Som træner i en FCM samarbejdsklub deltager du til den halve pris af DBUs normalpris på disse kurser.

DBU C1-træner (2x4 timer)
DBU C1-træner er første trin i C-træneruddannelsen. Kurset tager udgangspunkt i dig som træner og hjælper for spilleren, så spilleren lærer at løse spillet på egen hånd.

Du får viden om: Fodbold som et kaosspil, det gode fodboldmiljø – træning og kamp, når træneren hedder far eller mor, børns forudsætninger for udvikling og læring samt trænerens adfærd.

DBU C2-træner (3x4 timer)
DBU C2-træner er andet trin i C-træneruddannelsen. Kurset beskæftiger sig dybdegående med muligheder og udfordringer ved at træne spillere fra U10 til U12.

Du får viden om: Involvering af træningsressourcer, børns udvikling, det gode fodboldmiljø – træning og kamp, træningsøvelser og -former samt trænerkompetencer – træning af U10-U12.