Dato
30/08/19
Sted
MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5,
7400 Herning
Tidspunkt
12:00 - 14:00

FCM Ulvecup afholdes denne gang lørdag den 22. juni i FCM samarbejdsklubben Hammerum IF med tilmelding fra hold fra FCMs samarbejdsklubber.

Alle klubber har mulighed for at tilmelde så mange hold, som man ønsker i hver række og på hvert niveau. Det er i den forbindelse vigtigt at pointere, at FCM Ulvecup altså er for hold på alle niveauer, og altså IKKE er nogen eliteturnering, hvor kun de dygtigste hold kan deltage. Vi tilstræber at oprette A/B og B/C-rækker i hver årgang, således at holdene bliver matchet på deres eget niveau, men vi kan også blive nødsaget til at slå rækker sammen. Det er alene antallet af tilmeldinger, som afgør dette.

FCM Ulvecup er under alle omstændigheder først og fremmest tænkt som en FED oplevelse, som man som træner får muligheden for at give spillerne på sit hold. FCM Klubsamarbejdet ønsker, at glæden og legen med bolden skal være i centrum, og der vil derfor heller ikke blive kåret nogen vindere. Dette betyder også, at alle spillere, der deltager i FCM Ulvecup, får det samme med hjem, uanset om man bliver nr. 1 eller sidst i rækken.

Der er altså med FCM Ulvecup basis for en hyggedag for alle drenge- og pigespillere i afdelingen i de respektive klubber.