Flot FCM U13 Pigefodboldskole i Center SYD

Så kom vi i gang med sæson 2019/2020.

I FCM Klubsamarbejdet havde vi længe glædet os til at komme i gang med FCM Pigefodboldskole og mandag aften blev spændingen så endelig udløst på Center SYD, hvor U13-pigerne var sat i stævne.

Der var mange gengangere fra sidste års FCM Pigefodboldskole, men lige så mange gengangere, der var, lige så mange nye ansigter mødte der op på FCM U13 Pigefodboldskolen i Center SYD, som afholdes med Brande IF som værtsklub.

Det var dejlige gensyn og det var dejlige nye bekendtskaber. Fælles for alle disse herlige tøser var nemlig, at de havde et smil på læben, et glimt i øjet og var friske på at vise, hvad de kan på fodboldbanen.

Og de kan virkelige noget disse piger – og mandag aften var de ikke nærige med at vise det frem på kunstgræsanlægget i Brande. Faktisk måtte vi FCM-trænere flere gange tage os selv i at stå at fortabe os i en lækker detalje eller en syngende tackling. Jo, det var en sand fornøjelse at være i Brande denne mandag aften.

Da sidste fløjt lød, var det tid til at tage afsked med pigerne, men det var dog langt fra slut for FCM-trænerne, som nu havde til opgave at få sat navne på de piger, som efterfølgende udgør bruttotruppen til FCM U13 Pigelicensholdet i Center SYD. Det var heller ikke denne aften nogen let proces at skulle tage et sådant valg, men uanset om man er nævnt på listen nedenfor eller ej, så er det bare ud på træningsbanen igen allerede i morgen – for piger husk ”fodbold var sjovt, da vi kom i aften – og det er det også i morgen”.

Følgende spillere blev udvalgt til bruttotruppen til FCM U13 Pigelicensholdet i Center SYD:
Sofie Amalie Fonnesbech Pedersen (Tjørring IF)
Klara Starcke Johansen (Snejbjerg SG&I, Ikast FC)
Nicoline Dalsgaard (Ikast FC)
Ida Rytter (Vildbjerg SF)
Elisabeth Brødbæk Winther (Hammerum IF)
Ida Skræddergaard Philipsen (Sunds IF, Herning KFUM, Ikast FC)
Sarah Kan (Ikast FC)
Ida-Sofie Rathe (Snejbjerg SG&I, Ikast FC)
Amalie Jørgensen (Vildbjerg SF)
Kamilla Krusborg (Grindsted GIF)
Marie Rytter (Vildbjerg SF)
Lykke Koch Jensen (Brande IF, Ikast FC)
Josefine Ravn Bækgaard (Tjørring IF)
Mia Tusgaard Andersen (Snejbjerg SG&I, Ikast FC)
Dicte Rytter Dahl (Ikast FC)
Maya Lefeuvre (Sunds IF, Ikast FC)
Freja Lauridsen (Tjørring IF)
Sofie Hoffmann (Vildbjerg SF)

FCM Klubsamarbejdet ønsker alle disse spillere tillykke med deltagelsen i det videre forløb...

Følg FCM Pigefodboldskole på https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet/ 

Følg FCM Fodboldskole på Instagram @klubsam og del dine egne billeder fra FCM Fodboldskole på #klubsam #fcmpigefodboldskole