Siden sidst vi havde fokus på U15 er det blevet til sejre på 4-0 over FC København og 5-2 over Esbjerg. Der har været uafgjorte kampe mod Randers og Lyngby - 1-1 og 0-0 - og endelig nederlag til det suveræne tophold Brøndby med 3-1 samt 2-3 mod Silkeborg.

Resultatmæssigt har det været svingende, men holdet fortsætter med at vise gode spilmæssige præstationer. Spillerne skal roses for en engageret indsats i kampene, der bl.a. gav den flotte sejr på 4-0 over FC København.

- De mere åbne kampe, som netop kampen mod FCK, passer os bedst. Vi har til gengæld svært ved at åbne kampene mod de hold, der vælger at stå lavt, som det var tilfældet mod Randers og Lyngby, fortæller U15 træner Martin Mark.

- Spillerne arbejder benhårdt i alle kampe. Indstillingen og motivationen er på plads, men vi har scoret for få mål. Det har været et spørgsmål om marginaler, men vi håber, at vi i de næste kampe kan få marginalerne på vores side, fortsætter Martin Mark.

I foråret har flere af spillerne fra U15 været med på U17-holdet. Der har i hver kamp været brugt mindst 2 spillere fra U15 på U17-holdet.

- Jeg er stolt over, at vores U15 spillere har bidraget til de flotte præstationer, som U17 holdet har leveret den seneste tid, og har bragt dem med i guldkampen. Det har samtidigt betydet, at vi også har haft flere spillere fra U14 med. Udover gode udfordringer for de spillere, der har fået spilletid på årgangen over, har vi også oplevet, at flere af vores U15-spillere er steppet op i andres fravær, oplyser Martin Mark.

Nu venter en semifinale i pokalen

Efter en kamppause i weekenden venter i aften en spændende semifinale i pokalen mod naboerne fra Silkeborg. Netop pokalen vægtes højt i FC Midtjylland, men der venter en svær kamp mod Silkeborg, der har leveret godt på det seneste i ligaen, men dog i weekenden tabte 1-0 til AAB.

FCM har på vejen til semifinalen slået AaB med 6-5 efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence, og senest blev det til en 4-1 sejr over Thisted, selvom FCM var en mand i undertal i 40 minutter.

FC Midtjylland er opsatte på at revanchere nederlaget til Silkeborg i ligaen, så de kan sikre sig en plads i finalen.

- Vi går efter at få en god afslutning for spillernes tid på U15, inden spillerne fortsætter fodboldlivet på enten akademiet i FC Midtjylland eller i andre klubber. Det er såvel resultatmæssigt, kammeratskabsmæssigt og individuelt, slutter Martin Mark.

Vi ønsker held og lykke med kampen i aften og en forhåbentlig god afslutning på de resterende kampe i ligaen.