Aktivitetskalender
<februar 2019>
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910
Kommende aktiviteter
Alle kommende aktiviteter
Sponsorer - Fodbold
Talentpartner:
Sponsorer - Håndbold
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til FCM Klubsamarbejdets nyhedsbrev ved at indtaste din email adresse herunder
FCM Klubsamarbejdet
Ønsker din klub at blive en del af FCM Klubsamarbejdet, så udfyld ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskema
Klub-login
Brugernavn:  
Adgangskode:  
Glemt password?
Samarbejdsklubber tager samfundsansvar
samarbejdsklubber tager samfundsansvar
Søndag fejrede FCM Klubsamarbejdet som bekendt sit 20 års jubilæum. Det har været 20 fantastiske år med fodbold og 8 ligeså med håndbold på paletten.

Igennem årene har vi fået lavet mange sjove, anderledes, fede, spændende og udviklende aktiviteter i FCM Klubsamarbejdet. Til glæde for medlemmerne af samarbejdsklubberne og til glæde for FC Midtjylland.

Og sådan vil det også blive i fremtiden, hvor vi fortsat vil værne om VORT Klubsamarbejde. Vi vil blive ved med at lægge til og trække fra, så vi hele tiden udvikler os sammen og så vi hele tiden optimerer, når det handler om at lave tilbud til bredden – når det handler om at udvikle regionens største talenter – og når det via vores nye barn i Klubsamarbejds-regi, FCM SAMFUND, gælder om via sporten at gøre en forskel for mennesker i vores region uanset om man interesserer sig for fodbold eller ej.

Samarbejdsklubber og FCM Klubrepræsentanter støtter FCM SAMFUND
Èt af tiltagene i FCM SAMFUND er at uddele julegaver til børn i økonomisk trængte familier. Som barn i en økonomisk trængt familie kan det således være svært at få råd til at komme helt tæt på drømmen om at føle sig som en del af FC Midtjylland. For det kan være svært for forældrene at prioritere oplevelser på MCH Arena, at børnene får det nyeste smarte FCM-tøj og fodboldstøvler eller endog at kunne prioritere sin økonomi til at børnene kan blive meldt ind i den lokale fodboldklub.

I vores region er vi imidlertid kendte for at stå sammen og vi hjælper gerne, hvor vi kan. Derfor havde FCM Klubsamarbejdets bestyrelse også med lidt atypisk jysk opførsel, bedt samarbejdsklubberne og disses klubrepræsentanter betale et mindre beløb for at deltage i selve jubilæumsfesten og så vil pengene gå ubeskåret til FCM SAMFUND, når vi til december uddeler julegaver til børn, der virkelig har brug for det, i form af et kontingent til den lokale klub, et gavekort til fodboldstøvler og sportstøj. Læs evt. mere på www.fcmsamfund.dk/missionjulegave.

I forbindelse med kampoptakten på MCH Arena kunne leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen, derfor på vegne af FCM samarbejdsklubberne og disses klubrepræsentanter søndag overrække en check til leder af FCM SAMFUND, Michael Koch, på kr. 12.000,-.

Se filmindslag fra sidste års uddeling af FCM SAMFUND Julegave:
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Du har ikke den nødvendige version af flash. Klik her for at hente den.
Samarbejdsklubber
Samarbejdsklubber